28.12.06

Tots a convertir-se!

"Hola, em dic Alepsi i sóc Pastafari"
"Hola Alepsi!"

Sí, què passa? Em declaro Pastafari per convicció. Bé, més aviat per la gràcia que em fa ser-ho. Perquè els pastafaristes són uns catxondos. Uns fiesteros. Vaja, són l'ànima de la festa religiosa! Sí, sí.

No sabeu el que són, oi? O sí? A veure, que aixequi la mà qui ho sàpiga! Uhm.... bé, dos o tres. Déu n'hi dó, passeu-vos per la consulta, que ja us faré un diagnòstic ràpid... frikisme. Sí, la meva malaltia és contagiosa. Però què cony, sí, sóc Pastafari i friki a parts iguals (o similars).

Per als que no ho sabeu, una lliçó de religió, ara que estem en plena festivitat religiosa.

Resulta, que un bon dia, un físic americà (sí, sí, físic i americà... friki per partida doble... xDDD) va decidir que ja n'estava fins al capdamunt del senyor Bush. Aquest bon home, el Bush (li dic bon home perquè ja sabeu que jo no sé dir paraulotes... ejem...), anava obligant a les escoles del seu païs a dedicar-li el mateix temps d'estudi al "disseny intel·ligent" (que ja em permetreu, però si hagués estat intel·ligent, "otro gallo nos cantaría", crec jo... és la meva modesta opinió) que a les teories evolucionistes del mestre Darwin.

Total, que el senyor físic, un home de ciència, va veure que allò no podia ser. Que anem a veure, ni jo ni ell, crec, estem en contra de l'ensenyament de la religió a l'escola (per a aquell qui la vulgui) però... no és normal que a una classe de biologia la professora t'aparegui amb una bíblia com a llibre bàsic... i et comenci a explicar que la dona va nàixer a partir d'una costella que el senyor Adán molt amablement va cedirli a nostrusenyó per a que fes un ésser a "su imagen y semejanza" (me parto amb això) bàsicament per no estar sol. Una merda!!!! Adán estava fins els collons ja de follar-se (amb perdó) a la pobra serp!!!! [Que amb raó després va temptar a la pobra Eva.... innocent ella.... el que passa és que la serp dolenta estava gelosa, que des de que va aparèixer la dona "a imagen y semejanza" del tio bueno d'Adán, aquest no l'havia tocat més..... en fi (sempre he pensat que lo de la serp era un eufemisme.... vamos, que es referia a una altra serp, però vaja, això és una altra història....)].

Al que anàvem. Que al senyor físic (Bobby, es diu, li direm així que és més maco), se li van creuar els cables i va enviar, tot chulo ell, una carta on demanava que si s'explicava la teoria aquesta del disseny intel·ligent a les classes de biologia, també s'havia d'explicar la teoria del pastafarisme. I així va nàixer la religió que m'acull actualment. Una religió laxa com els Spaghetti, una religió en la que una de les normes és anar vestit de pirata. Sí, sí. Una religió que té pàgina web i mooooooooooooooooolts adeptes arreu del món. Una religió que considera tots els divendres "fiesta de guardar".

Coi, tot són aventatges! A més, un professor de filosofia (hi ha gent amb poca feina... no per estudiar filosofia, déu me'n guard, ho dic pel que ha fet, l'home.....), ha donat els arguments ontològics i cosmològics de l'existència del MEV (Monstre de l'Espaggethi Volador).

Us deixo l'enllaç a la viquipèdia aquí, per a que pogueu empapar-vos d'aquesta nova religió i convertir-vos. Ara mateix enviaré un mail al gran Bobby i li demanaré si puc ser sacerdotissa de la religió. I així ja començo a batejar-vos a tots els que volgueu. Sobretot no us oblideu de venir vestits de pirates!!!! Si no, el MEV s'enfadarà i ens agafarà amb els seus tentacles de pasta de farina i ens ofegarà amb la seva grandiossíssima força!!!!!

------------------------
Per cert, feliç dia dels Sants Innocents....... xDDDDD
Me l'ha fet recordar la Viquipèdia, que són uns catxondos, també! Us adverteixo, no tolero les bromes.... ;)

27 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja n'havia sentit a parlar d'aquesta gran religió. Em sembla que fins i tot la pàgina de meneame.net ho són de pastafaris...

Anònim ha dit...

A mi bloc.cat porta 30 minuts gastant-me brometes... aixx santa innocència

Dèu ni do el pastafarisme xD Al principi havía entés rastafari... ja et veig a tu plena e rastes i fumant marihuana jamaicana xD

Alepsi ha dit...

Que bo, Jordi!!! Jajajaja! Ja ho dic jo, que el pastafarisme és la religió del futur! xDDDD

Gemminola, si mai em veus d'aquesta guisa... porta'm directa a SantBoi, ok? xDDDDDD
Què dius, que et converteixes al pastafarisme, tu també? xDDD

El veí de dalt ha dit...

Pastafari deu venir de la pasta italiana; ja que aquell ocellot del quadre que toca la mà d'Adam sembla un plat d'espaguethis amb dos collons com un toro. En fi, que m'apunto al pastafarisme i a la pastacciuta per igual! i a la pasta gansa també!

Alepsi ha dit...

Visca Veí!!!! Ja en som un més!!! Jajajajajaja!
I sí, el que toca els dits d'Adam és un plat de pasta... lo dels collons ja no ho tinc tan clar... tu, que veus cotxinades allà on vas....... xDDDDDDDDD
[Per cert, jo a la pasta gansa també m'hi apunto, qui la reparteix???? xD]

David JB ha dit...

entra en escena el nen i amb veu molt lenta exclama mentre puja les celles dels ulls cap amunt: "uoooooooooh uooooooooooooooooh"

apareix darrere el nen un altre nen més gran, que s'acosta a la malalta que és tombada a una camilla i li diu: "hola, m'escoltes?" li mira una targeta que té amb el seu nom i li torna a parlar: "hola... Alepsi, m'escoltes?"

ella no fa cap moviment, li torna a parlar "has patit un atac molt greu... un empacho de pasta... d'spaghettis"

de cop aquell nen es converteix en un monstre d'spaghettis i li diu a la noia: "des d'avui pertanys al pastafarisme"

llavors allò va desaparèixer, la noia es va despertar, va engegar l'ordinador, i va obligar als seus lectors a convertir-se a la religió dels spaghettis.

FI

xDDD Res, la ment ja em fa voltes i se m'ha acudit això. Porto uns dies que, bufff, i mira el resultat xD

Vagi bé.

P.d.: El nen del uohh uohh és shinchan xD

gatot ha dit...

alepsi! ohh quin greu... no em puc fer pastafireta jo... on s'ha vist un gat amb un ganxo a una pota i a l'altra un troç de fusta!!!!

No, no... a més... aquest matí m'he anat a batejar pel ritus ortodox que hi havia una papissa gens ortodoxa que vinga a ruixar-me sucs i brucs... i em sembla que per fi... he vist la Llum!!!!

Anònim ha dit...

Per cert, ja t'has fotut els 7 quilos de pasta de rigor?

David ha dit...

Dona, el pastafarisme es mitic... de fet, m'acaves d'aixafar un post que estava preparant... pro bé, felicitats, se admetre una derrota i te m'has avançat!!!

Lloem tots al Monstre de l'Espaguetti Volador!

Alepsi ha dit...

Definitivament tu no estàs del tot bé, David.... xDDDDDDDDD Jajajajajajajaa! Que bo el teu comentari! xDDDDD

Si és que per comarques teniu cada festival, Gatot... que sí, que sí, que me n'aniré a viure allà!!!! xDDDDD

Jo crec que amb els galets del brou de Nadal ja he pagat, musa..... xDDDDDD

Hòstia, AzRi3L!!! Em sap greu! Però no deixis de publicar-lo, jo amplio la niotícia fent un enllaç al teu, i així en fem més difusió!!! Jo vull ser pregonera del pastafarisme pel món!!!!

Lloat sigui!!!

Candela ha dit...

jajajjaj, jo m'apunto!!!!!!

Anònim ha dit...

Ostres ALepsi! Me llegit lu de la wikipedia del pastafari... molt fort molt fort! Sobretot el cufrifiju amb la forkilla per menjar pasta xDDD

Anònim ha dit...

APUNTA'MMMMMMM he vist la llummmm he vist la llum vul ser spaguetaria com tu!! oh gran Alepsi!!tens una llista de noms?D

David JB ha dit...

Perdona la meva pirada de pinza, però és que els dits han volgut escriure això aquest matí... uohh uohh ^_^

Joana ha dit...

Jo m'apunto si el divendres és festa. I si les sacerdoteses tenen més avantages, també !! Jajaj :)

Anònim ha dit...

Collons nena, quines pensades que tens... Ja saps que jo sempre et dono suport amb tot, però és que ña veritat no em veig voltant per casa vestit de pirata. Primer, hauria de tornar a fumar amb pipa. Segon hauria de passar-me del whisqui al rom. I tercer si em passejo per aquests mons de Déu amb un ull tapat, una ma de ganxo i pantalons a ratlles, la Maria em fot de pet a Sant Boi.
Redeu, redeu, redeu, que no em vols bé...

Anònim ha dit...

Ei Alepsi que jo sóc de Sant Boi i no anem pas tot el dia fumant i amb rastes :-(

efe ha dit...

Jo si tu ets a la religió, m'hi apunte, sense pensar-m'ho. On? On? On cal signar?

Olenska ha dit...

oooohhh, m´ho havia creguuuut! ara que, està ben pensada eh' perquè dius dos elements bàsics per fer possible que la història siga versemblant: és americà (esta és de pes) i és físic. xDDDD

iruNa ha dit...

Carai Alepsi, no sabia aquesta faceta religiosa teva? Jo, ja em perdonaràs però em considero (tal i com un bon dia el senyor efe va catalogar) Alguista. Sí, els que creuen amb ALGO! té la seva gràcia no?

iruNa ha dit...

Per cert Alepsi, un parell de coses:
Com ho fas per posar negreta en els comentaris?
I és normal que m'apareixin unes coses rares al bloc (com unes eines) a cada elemento que edito? és que mira que és lleig!! I no se com treure-ho!!!
Merci!!

Robertinhos ha dit...

Jo en sembla que no m'apuntaré, més que res perquè m'acabaria menjant al MEV...la idea d'un spaguetti que em vingui volant a la boca em recorda els temps en que la meva avia em donava de menjar fent el joc de l'avionet.

en fi, tindré que crear una religió propia...Per descomptat, i per a contentar a la Joana, les sacerdotesses tindran el privilegi de poder dormir, nues, amb el fundador de la religió

Alepsi ha dit...

Fantàstic, Candela!!! apuntada quedes! Quan sàpiga on dónen les "fes de baptisme", te la demano! xDDDD

És el que té tenir amigues frikis que tenen profes més frikis encara, yrun... tot això ve d'un profe que ha fet llegir aquest article de la viquipèdia als seus alumnes sí... per a que després em diguin que psicologia no és friki! xDDDDDDDDD

Apuntada quedes onix!!!! Et dic el mateix que a la Candela! xDDDDD Per suposat, ja comptava amb el teu recolzament! xDDDD En breu faré una llista de noms... jo crec que d'aquesta em guanyo un lloc al "cel espaghetti"!!!!!

No t'ho perdono, David!!!! Però què t'has pensat???? Jajajajajajajajaja! Si m'ha encantat! xDDDD

Joana, va quins aventatges vols per a les sacerdotesses? Tu demana, i jo ho faig arribar al gran mestre spaghetti! xDDDDD

Jopetas, Papa!!!!! Que jo no et vull mal!!! Que jo crec que a tu et deixaran anar vestit de "paisano" (per cert, de paisano de qui?)... no??? I si no et deixen dono de baixa totes les subscripcions que els hi he aconseguit, ja veuràs si farem pressió!!!! xDDDDDD

Tens raó, Jo Mateixa... ho sento! Uhm... jo no ho deia pel fet de fumar i de les rastes (llavors hagués dit "porta'm a Jamaica" que, d'altra banda ja m'ho suposo que no tots seran uns fumetes, però ens entenem, oi? xDDDD)... jo ho deia pel tema del psiquiàtric i... bé, m'havies entés? Argh! Odio això! Putus stigmas....

Hi sóc, efe, hi sóc! ;)
Jo de seguida configuro una llista i apunto a tots els interessats!!! xDDDDD

olen_nska, i a tu què t'ha passat al nom???? xDDDDDDD
Eieieiei, que això de la religió aquesta és cert, eh??? Que no m'ho invento jo! En sèrio!!!!

Ui, jo sóc molt creient, iruNa, però moooooooooolt! En mi mateixa. Així em puc considerar alguista? No... prefereixo ser resista (fins que no es demostri el contrari...) xDDDDD
Ara em passo pel teu bloc i et contesto els dubtes... encara que ja he vist que el senyor Efe ja se m'ha adelantat... ejem... m'acabarà treient la feina... xDDDDDDD

Ostres Robertinhos, enlloc posa el càstig per menjar-se al MEV... però... jo crec que, com a mínim hauríen de ser un mes de cuines forçades en algun restaurant xinés... ja veuries com se't treurien les ganes de menjar MEVs... i de tot, crec jo... xDDDDD

l'home de la musica ha dit...

acabo de llegir lo de la wiki i he flipat, però te raóC! la religió no és cap ciència, i per lo tant, no ens ho poden vendre així, sino, l'espaghetti volador també podria existir!!! tots a fer.nos Pastafaris!!!! i a vestir-nos de pirates els divendres!!!

YIIIIIIIIIHAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!

Alepsi ha dit...

Visca Homemusic!!!!!!!! Cada cop en som més!!! Ja estem més a prop del nostre déu MEV!!!!!!! xDDDDDD

Anònim ha dit...

Si, si, Alepsi, t'havia entés, trànquila!!!!!!

Un petonas guapa!!!!

Joana ha dit...

Vaja robertinhos com et " desmelenes".................en fi potser més d'una s'hi apuntaria :)))